یا جاری اللصیق ...

وعده بدهی و برای نهار به یک غذای اصیل ایرانی مهمانشان کنی .یحتمل ایرانی جماعت از همان اول شصتشان خبر دار خواهد شد و چندان استقبال پرشوری به عمل نمی آورند . ولی با سابقه ای که من از اینها سراغ دارم ، بعید نیست تعجب کنند و چند بار تماس بگیرند که نکند سرکاری باشد ؟ تو هم هر بار بگویی سر کاری ؟ اصلا در مرام ما برای واژه ی سر کاری محلی از اعراب وجود ندارد . مَردیم و روی حرفمان ایستاده ایم . خوش باشید که حقیقت دارد و بالد باربیکیوی ایرانی انتظارتان را میکشد ... آنها هم شکمشان را صابون بزنند که کباب خواهند خورد ، چه کبابی .بالد باربیکیوی ایرانی . نمیدانند چهارتا بادمجان و پیاز و کدو و سیب زمینی پوست می‌کنیم که دو ساعت مانده بیندازیم توی قابلمه قل بخورد ، تاس کباب به خوردشان دهیم .
اگر هم مننو من کردند ، قارچ و بادمجان سرخ کرده با سماق خواهیم گذاشت جلویشان که آرام گیرند و زبان درکشند و سماق بمکند :) آنهم نه همه ها .که پر رو شوند و زین پس چتر خانه ی ما . آدمی محبوبش را که در منظر همگان نمی‌گذارد . فقط وی آی پی سکشن .باور بفرمایید بسیار هم شیک و مجلسیست . همین بادمجان . اصلا مایع حیات است . ببخشید جامد حیات . چقدر اشارات قرآنی بر بادمجان وجود دارد . شما فکر میکنید حضرت یونس که از شکم ماهی بیرون آمد ، چه خورد که جان گرفت ؟ مرغ خورد ؟ ماهی خورد ؟ خیار خورد ؟ نه خیر آقا جان . همین  کدو  بادمجان را خورد . باور نمی‌کنید  بروید به قول فرنگی‌ها خودتان گوگلش کنید .  به همین روی مِشکینش قسم ...
یا زندگی خودتان را نگاه کنید . رستورانهای شهرتان را .  مگر داریم ؟ مگر هست بهتر ؟  شوما برو سام سنتر ، دیوان . بهترین غذایش همین بادمجان سرخ کرده است . ما که نرفتیم . آنهایی که رفتند میگویند . راست و دروغش را که ما نباید پاسخگو باشیم :) اصلا گیریم حرف شما درست . بهترین غذایش نباشد . هرچه باشد از غذاهای بخارپز این فرنگی‌ها بهتر است که همگی طعم بی طعم شلغم آب پز می دهند  :/
موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۰۵/۲۱
Ham Saie